Tarife Beijing

front cove r

 Beijing

 Perioada: Ianuarie 2015 – Decembrie 2015

Hotel Sofitel Wanda Beijing 5*
Sofitel Wanda Beijing este situat la o plimbare de 3 minute de stația de metrou Dawanglu. Acesta oferă o piscină interioară încălzită, saună și Wi-Fi gratuit. China World Trade Center este la 1 km distanță. Wanda Sofitel Beijing este la 15 minute de la Beijing Railway Station și la 30 de minute de Aeroportul Internațional Beijing. Shin Kong Place, un mare mall, este la o plimbare de 5 minute.

sofitel

Tarif / persoana/ noapte:
De la 86 euro – cazare in luxury room cu mic dejun
De la 119 euro – cazare in club room

Capital Hotel Beijing 4*+
Înconjurat de obiective istorice şi zone comerciale, printre care Wangfujing, piaţa Tian’anmen şi zona comercială Chongwenmen, hotelul oferă camere spaţioase, cu acces gratuit la internet wireless. Include o piscină interioară şi un teren de minigolf.Aflat la 9 minute de mers pe jos de staţia de metrou Chongwenmen (liniile 2 şi 5), hotelul este la doar 5 minute de mers cu maşina de gara din Beijing. Aeroportul Internaţional al oraşului Beijing este la 45 de minute de mers cu maşina de hotel.

capital

Tarif / persoana/ noapte:
De la 37 euro – cazare in standard room
De la 46 euro – cazare in superior room
De la 50 euro – cazare in deluxe room

Hotel Bamboo Garden 3*
Bamboo Garden Hotel oferă cazare in stilul traditional chinezesc.
Toate camerele au fost recent decorat.. Hotelul este situat central, aproape de celebre obiective turistice precum Shishahai Park, Gong Wang Fu si Ditan Park.

bamboo

Tarif / persoana/ noapte:
De la 56 euro – cazare in standard room cu mic dejun

Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii. Tarifele prezentate se supun unor termene si conditii si se pot schimba de catre furnizor in functie de cursul valutar taxe si alte reglementari legale. Pentru detalii complete si confirmarea tarifelor respective va rugam sa contactati agentia noastra!

Comanda / Contact / Cerere informatii