Orientul Mijlociu –7 nopti

splendour

Croaziera in Orientul Mijlociu – 7 nopti

Vas: Splendour of the Seas®

 

 

 

 

Newsletter24.08.2015_02

orient

 

 

Cabina interioara (suprafata cabina: cca 13m²) doua paturi covertibile in pat matrimonial, zona de sedere, baie.

Cabina exterioara (suprafata cabina: cca 14m²) doua paturi convertibile in pat matrimonial, zona de sedere, baie.

Cabina cu balcon (suprafata cabina: cca 14-17m²; balcon cca 3-4m²) doua paturi convertibile in pat matrimonial, zona de sedere, balcon, baie.

 

 

Conditiile de anulare a unei rezervari confirmate de croaziera Royal Caribbean International, cu un itinerariu de peste 6 nopti:

  • daca anularea se face intre 95 – 65 zile inainte de inceperea calatoriei: penalizarea este de 55 eur/persoana;
  • daca anularea se face intre 64 – 50 zile inainte de inceperea calatoriei: se pierde depozitul, achitat in momentul efectuarii rezervarii;
  • daca anularea se face intre 49 – 35 zile inainte de inceperea calatoriei: penalizarea este de 25% din tariful total;
  • daca anularea se face intre 34 – 12 zile inainte de inceperea calatoriei: penalizarea este de 50% din tariful total*;
  • daca anularea se face intre 11 – 0 zile inainte de inceperea calatoriei: penalizarea este de 100% din tariful total.

 

*Sau depozitul, daca valoarea acestuia este mai mare.

In cazul anularii unei  rezervari  confirmate se percepe suplimentar o taxa de 45 de euro/ rezervare.

 

 

Detalii tehnice Splendour of the Seas®

Croaziera inaugurala: 31 Martie 1996

Renovat: 2011

Capacitate pasageri: 2076 persoane

Echipaj: 761 persoane

Viteza: 24 noduri (44 km/h)

Greutate: 70 000 tone

Lungime: 264 m

Latime: 32 m

Curentul electric: 110/220AC

Punti: 11

Ascensoare: 9

Inregistrarea vasului: Bahamas

 

 

Restaurante incluse la bordul vasului:

 

Restaurantul Principal: Restaurantul principal King & I, de la bordul vasului ofera o ambianta deosebita, preparate culinare excelente si servicii extraordinare ale personalului dedicat. Aici gasiti meniuri a la carte pentru mic dejun, pranz si cina. Windjammer Café: un loc deosebit, cu o priveliste minunata unde se poate servi micul dejun, pranzul si cina in sistem bufet cu autoservire. In acest restaurant savurati cele mai fine preparate, ceai cu gheata si limonada in timpul meselor iar la micului dejun va puteti delecta cu lapte sau sucuri proaspete de portocale, mere sau chiar fructe tropicale.
Park Café: Aceasta cafenea ofera salate si sandviciuri personalizate realizate din ingrediente proaspete dar si supe si specialitati de patiserie. Deschis pentru mic dejun, pranz si cina. Cafe Latte-tudes: Relaxati-va cu un spumos cappuccino sau o gustare usoara in acest bar modern si deosebit.

 

Restaurante neincluse la bordul vasului:

Izumi: Regasiti deliciile bucatariei asiatice ce va va impresiona prin gusturile pure si delicate, prin prospetimea ingredientelor si prezentarea impecabila. O mare varietate de aperitive calde si reci, feluri principale, deserturi si multe altele sunt preparate cu arome intense si cele mai bune ingrediente.  Este necesara rezervare si se achita o taxa de 3 USD/persoana pentru pranz si 5 USD/persoana pentru cina; meniul este a la carte contra cost.
Chef’s Table: Chef’s Table ofera o experienta unica; in acest spatiu exclusivist 14 oaspeti se pot bucura de un meniu preparat doar pentru ei, alcatuit din selecții gourmet alese de bucatarul sef care va prezenta personal fiecare preparat. Inainte de aceasta cina acompaniata de vinuri selecte, oaspetii au oportunitatea de a se cunoaste in cadrul unui cocktail party (este necesară rezervare in avans si se achită o taxa de rezervare de 95 USD/persoana)
Chops Grill: Locul ideal pentru a savura o cina fantastica. Ofera fripturi suculente si fructe de mare proaspete,  garnituri sanatoase si deserturi delicioase. Se achita o taxa de rezervare de cca 30 USD/persoana.

 

 

Divertisment si activitati

Centrum: Eleganta si sofisticata, experienta Centrum va invita sa participate la activitati interesante pe timpul zilei iar seara sa va bucurati de spectacole aeriene incredibile acompaniate de muzica instrumentala. Teatrul 42nd Street: Va puteti petrece seara bucurandu-va de sclipirea si farmecul special al productiilor spectaculoase, dinamice si cu efecte speciale in stil Broadway .
Ecran pentru proiectarea filmelor la piscina: Urmariti filme in premiera sau evenimente sportive importante exact asa cum ar trebui: pe un ecran mare, sub cerul instelat, langa piscina. Ecranul, localizat chiar deasupra piscinei principale, va focaliza toate scenele importante pe care nu doriti sa le ratati. Perete de catarare: Nu va puteti imagina incredibila panorama pe care o aveti, suspendati la 34m inaltime deasupra oceanului. Convingeti-va familia sau provocati-va prietenii pentru a vedea cine ajunge in varf. Va oferim tot echipamentul – incaltaminte, casca si hamuri. Dumneavoastra participati numai cu spiritul de aventura.

 

Comanda / Contact / Cerere informatii