Tara Sfanta – 14 nopti

s

 

Croaziera Tara Sfanta – 14 nopti

 

 

 

 

newsletter-10.08.2015_06

 

 

 

 

 

Facilitati in cabine:

 • Sistem interactiv de televiziune prin intermediul caruia se pot rezerva excursiile optionale, se pot viziona filme contra cost si se poate comanda room service;
 • Masa de toaleta si seif;
 • Aer conditionat cu termostat;
 • Halate de baie si prosoape 100% din bumbac;
 • Accesorii de baie si uscator de par;
 • Room service gratuit 24h;
 • Voltaj 110/220;
 • Telefon si minibar (cu plata);

   

Cabina interioara (suprafata cabina: cca 17m²) doua paturi convertibile in pat matrimonial, zona de sedere

(unele cu sofa extensibila, altele cu paturi suplimentare suspendate pentru a treia sau/si a patra persoana), baie.

 

Cabina exterioara (suprafata cabina: cca 16m²) doua paturi convertibile in pat matrimonial, zona de sedere

(unele cu sofa extensibila, altele cu paturi suplimentare suspendate pentru a treia sau/si a patra persoana), baie.

 

Cabina cu balcon (suprafata cabina: cca 18m²; balcon cca 5m²) doua paturi convertibile in pat matrimonial, zona de sedere

(unele cu sofa extensibila, altele cu paturi suplimentare suspendate pentru a treia sau/si a patra persoana), balcon, baie.

 

*Conditiile rezervarii unei cabine garantate:

 • se rezerva o categorie minima garantata (cabina cu hublou; poate avea vederea obstructionata);
 • localizarea si numarul exact de cabina vor fi aflate cel tarziu in ziua imbarcarii in port;
 • odata alocata cabina de catre compania de croaziere aceasta nu mai poate fi schimbata;
 • beneficii: tariful platit este cel mai mic pentru categoria respectiva, iar cabina poate beneficia de upgrade la o categorie de cabina superioara in functie de gradul de ocupare al vasului.

 

 

Conditii de plata:

 • Pentru confirmarea rezervarii este necesara plata integrala.

 

 

 

Conditiile de anulare a unei rezervari confirmate de croaziera, cu un itinerariu de peste 6 nopti:

 • daca anularea se face intre 95 – 65 zile inainte de inceperea calatoriei: penalizarea este de 55 eur/persoana;
 • b) daca anularea se face intre 64 – 50 zile inainte de inceperea calatoriei: se pierde depozitul, achitat in momentul efectuarii rezervarii;
 • c) daca anularea se face intre 49 – 35 zile inainte de inceperea calatoriei: penalizarea este de 25% din tariful total;
 • d) daca anularea se face intre 34 – 12 zile inainte de inceperea calatoriei: penalizarea este de 50% din tariful total*;
 • e) daca anularea se face intre 11 – 0 zile inainte de inceperea calatoriei: penalizarea este de 100% din tariful total.

 

*Sau depozitul, daca valoarea acestuia este mai mare.

In cazul anularii unei  rezervari  confirmate se percepe suplimentar o taxa de 45 de euro/ rezervare.

 

 

 

 

 

Detalii tehnice Celebrity Silhouette®

 


Croaziera inaugurala: 23 Iulie 2011

Capacitate pasageri: 2886 persoane

Echipaj: 1246 persoane

Greutate: 122400 tone

Lungime: 324m

Latime: 37m

Viteza de croaziera: 24 noduri

Punti: 13

 

Restaurante incluse la bordul vasului:

 

Restaurantul Principal Grand Cuvee: desfasurat pe 2 punti (3 si 4), ofera preparate deosebite pentru micul dejun, pranz si cina. Puteti alege sa luati cina ori la una dintre cele 2 serii traditionale (06.00-06.30/08.00-08.30) sau puteti alege programul de cina flexibila Select Dining. Meniul este a la carte, aveti aceeasi chelneri pe parcursul intregii croaziere daca ati ales una dintre cele 2 serii traditionale de luare a cinei. Oceanview Café: se poate servi micul dejun, pranzul si cina in sistem bufet cu autoservire. In acest restaurant aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ceai cu gheata si limonada in timpul meselor iar in plus in timpul micului dejun aveti posibilitatea sa va serviti cu lapte, suc de portocale. In acest restaurant mesele nu sunt fixe, oaspetii se pot aseza unde doresc in functie de disponibilitate.
Restaurantul Blu: exclusiv pentru oaspetii cazati in cabine AquaClass. Este locul perfect unde se mananca sanatos, intr-un ambient placut si sofisticat. Nu este necesara rezervare in avans, iar programul este flexibil. Restaurantul Blu este deschis intre orele 18.00 – 21.20. AquaSpa® Café: exclusiv pentru oaspetii cazati in cabine AquaClass. Se poate servi micul dejun, pranzul si diverse snack-uri. Celebrity Cruises a fost prima linie de croaziera care a oferit un restaurant spa.

 

Restaurante neincluse la bordul vasului:

 

Murano: Va puteti delecta cu o cina savuroasa compusa din mai multe preparate din bucataria continentala atat clasica cat si moderna, acompaniate de o prestigioasa selectie de vinuri. Paharele de cristal Riedel, vesela de portelan si argintaria accentueaza aceasta experienta, facand din acest retaurant unul clasic. Este necesara rezervare in avans si se aplica o taxa de rezervare de cca 45-50 usd/persoana. Tuscan Grille: Pregatiti-va sa savurati un amestec de preparate continentale clasice si moderne asezonate cu o lista de vinuri excelente care va accentua experienta dumneavoastra culinara. Este necesara rezervarea in avans si se aplica o taxa de rezervare de cca 35-45 usd/ persoana.
Qsine®: O experienta de neuitat care va trezeste simturile intr-un mod placut si modern. Aici puteti savura delicatese din intreaga lume prezentate intr-un mod artistic cu elemente surpriza si multa incantare. O calatorie culinara care transforma lucrurile obisnuite in ceva extraordinar. Este primul restaurant pe mare care isi prezinta meniurile pe un iPad®. Este necesara rezervare in avans si se aplica o taxa de rezervare de cca 45 usd/ persoana. Bistro on Five: In acest restaurant cu preparate simple si suculente va puteti delecta cu delicioase sandviciuri, salate, clatite cu diferite umpluturi si deserturi atat la pranz cat si la cina. Atmosfera informala este completata de decorul simplu si privelisti minunate catre ocean.

 

The Porch: Cautati relaxare si socializare? The Porch va ofera sandvisuri, supe, salate si panini pentru micul dejun si pranz. Nu este necesara rezervare in avans si se aplica o taxa de rezervare de cca 7 usd/ persoana. The Lawn Club® Grill: Modernul restaurant va va incanta cu aromele imbietoare ale unui gratar in aer liber si va va uimi cu alura sa cosmopolita. Oaspetii au posibilitatea de a-si prepara singuri mancarea la gratar daca doresc acest lucru. Pentru masa de pranz este deschis numai intr-o singura zi pe mare, iar in fiecare seara este deschis pentru cina. Se aplica o taxa de rezervare in valoare de 40-45 usd / persoana.
Comanda / Contact / Cerere informatii