Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

       protectie_11998300

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site va exprimati in mod expres consimtamantul ca SC BLUE HERON TRAVEL SRL sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu carcater personal furnizate de catre dvs.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter  personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC BLUE HERON TRAVEL SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: furnizarea  de servicii hoteliere si de turism. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre SC BLUE HERON TRAVEL SRL. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre SC BLUE HERON TRAVEL SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai SC BLUE HERON TRAVEL SRL si altor companii din acelasi grup cu SC BLUE HERON TRAVEL SRL.

Prin inscrierea pe site veti primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre BLUE HERON TRAVEL SRL si partenerii sai contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre SC BLUE HERON TRAVEL SRL .

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti prin posta la adresa: Bucuresti, Bd. Ion Ionescu de la Brad 61-63, et 3 apt 10, sect 1

Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SC BLUE HERON TRAVEL SRL  este inscrisa ca operator de date cu caracter personal cu nr. 29138

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. Blue Heron Travel  S.R.L. va administra în conditii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: efectuarea rezervarilor pentru pachetele de servicii turistice conform solicitarii dumneavoastra; intocmirea facturilor fiscale aferente serviciilor mentionate,. Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dvs. Refuzul Dvs. de a furniza datele determină imposibilitatea furnizarii serviciilor solicitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt transmise catre alte companii doar pentru a rezerva si finaliza serviciile achizitionate de la S.C. Blue Heron Travel  S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi stergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre SC Blue Heron Travel  SRL , Bdul Ion Ionescu de la Brad, nr. 61-63,etaj 3,apartament 10, Sector 1, Bucuresti, tel.031 425 11 80, e-mail info@blueheron.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră pot fi transferate în strainătate numai catre terte parti implicate in procesul de efectuare a rezervarilor si prestare a serviciilor solicitate de Dvs.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Notă
(*) orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea,

dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.