Despre noi

“O CALATORIE DE MII DE MILE INCEPE CU UN PAS “

 test2

Agentia BLUE HERON TRAVEL va asteapta cu un personal tanar, bine pregatit profesional, cu recunoastere in domeniul activitatilor turistice, ce a pornit la drum avand de partea sa experienta acumulata la nivel national si international pentru toate serviciile din portofoliu.

Ne adresam tuturor categoriilor de clienti avand o gama diversificata de programe turistice atat in tara cat si in strainatate.

Tocmai de aceea serviciile personalizate pe care le oferim ii fac pe cei care ne cauta pentru prima data sa devina ulterior partenerii nostrii de lunga durata.

Ne sunt aliati de nadejde calitatea serviciilor, seriozitatea personalului si atentia fata de fiecare client in parte.
Tinem cont la acest inceput de drum de faptul ca toti clientii au devenit interesati de raportul pret-calitate, sunt mult mai selectivi la alegerea marcii.Sunt mult mai educati in ceea ce priveste serviciile turistice, de aceea incercam sa le oferim de fiecare data cea mai potrivita solutie.

cosuletBlueHeron

Agentia BLUE HERON TRAVEL va ofera servicii complete la standard de calitate international:

  • rezervari la hoteluri in tara si strainatate prin cei mai renumiti provideri  cu care avem incheiate contracte de colaborare- servicii de cazare si masa
  •  transferuri in tara si strainatate
  • polite de asigurare pentru calatorie
  • sejururi in tara si strainatate pe tot parcursul anului pe baza de programe standard sau personalizate pentru clienti individuali sau grupuri bilete de avion pentru orice destinatie, ruta si companie aeriana

asswetasbucharest

Agentia BLUE HERON TRAVEL va este alaturi in clipele importante ale firmei dumneavoastra.

Detinem tot suportul tehnic in vederea organizarii si lansarii unui eveniment, avem contracte speciale in toate locatiile originale din Romania si strainatate ocupandu-ne de orice detaliu.

Når hjernen registrerer seksuelle stimuli – enten det skyldes fysisk berøring, lyder, synsinntrykk eller fantasidrømmer visitez ce site – vil den sette i gang en visiter le site naturlig kjemisk prosess. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.

Creativitatea personalului nostru se va materializa mereu sub forma unei idei unice, special si nonconformiste pentru evenimentele sau team-buildingurile companiei dumneavoastra.

In cazul in care aceste randuri v-au captat atentia asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra pe care le vom solutiona cu succes.

Suntem consultantii dumneavoastra de turism  !

Credem ca destinatiile nu sunt orase sau locuri , ci sunt aventurile unor calatorii reusite !

    Va multumim,

  Echipa Blue Heron Travel!


 

The Personal Statement is one of the most important parts of applying for college entrance

It’s a great chance to write about your thoughts and ambitions for your self, your own future and where you hope to go in life. Every high school student should termpapers world at least take this seriously. Here are a few things that Will Allow You to create a personal statement that will stand out and Provide you the maximum benefit: