Pariind pe eSports: Counter-Strike: Global Offensive: o introducere rapidă

Industria jocurilor este una dintre cele mai mari industrii de divertisment din lume, iar casele de pariuri și-au deschis recent piețele, astfel încât să poți paria pe aceste jocuri globale.

Și Counter-Strike: Global Offensive este de departe cel mai popular joc online pe care să-l joci și să pariezi chiar acum!

Dacă sunteți nou la jocurile online și la pariurile online, acest ghid vă va conduce exact la ce este Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) și cum puteți paria pe acțiune.

Există, în medie, 400.000 de jucători ai CS: GO, cu vârfuri lunare care pot atinge un uluitor 750.000. Așadar, există întotdeauna un joc pe care să îl urmezi pe computer – și chiar pariați pe!

Acest ghid îi va introduce pe noii veniți exact despre ce este CS: GO și cum îl joacă oamenii. Veți avea, de asemenea, o defalcare a modului de a paria pe CS: GO și eSports în general.

Dacă sunteți nou în lumea eSports sau pariați pe eSports, nu ezitați să continuați să citiți și să aflați despre ce este vorba.

 

Există multe c-uri: mergeți pe site-uri de pariuri, cum ar fi Lootbet sau Arcanebet, unde puteți face pariurile. Citiți recenziile de pe acest site web pentru a afla mai multe.

Ce este Counter-Strike: ofensivă globală
Counter-Strike: Ofensivă globală, adesea prescurtată la CS: GO, este un joc de trăgători de prima persoană care este jucat de două echipe formate din cinci jucători fiecare. O echipă joacă echipa teroristă al cărei obiectiv este de a planta o bombă într-unul dintre locurile bombei înainte de expirarea cronometrului rotund. Scopul celei de-a doua echipe, contra-teroriștii, este eliminarea teroriștilor sau dezamorsarea bombei la timp, în cazul în care teroriștii reușesc să o planteze.

Acest format sună incredibil de simplu – aproape ca un sport în care două echipe concurează între ele. Dar, deoarece fiecare parte necesită strategii diferite pentru a-și îndeplini obiectivele, CS: GO poate fi un joc entuziasm pe care să-l joci și să-l urmezi online, să nu mai vorbim.

Echipele trebuie, de asemenea, să protejeze sau să ofere ostaticilor, în funcție de ce parte se află. Echipele trebuie să lucreze împreună pentru a evita jucătorii individuali „uciși” în timpul unei runde. Prin urmare, strategii mari și tactici complexe se dezvoltă în timp, cei mai buni jucători concurând profesional pentru echipele CS: GO.

Jocurile sunt jucate pe „Hărți”, care sunt peisaje generate care diferă de fiecare dată când începe un joc nou. Înseamnă că jucătorii trebuie să învețe cum să înțeleagă rapid terenul și punctele de vedere din noua hartă.

Fiecare rundă câștigată contează ca punct și un CS: GO Map este de obicei jucat în cel mai bun format din 30, ceea ce înseamnă că prima echipă care va atinge 16 puncte va câștiga Harta. După 15 runde, echipele schimbă poziția, ceea ce înseamnă că ambele echipe au șanse egale de a câștiga o hartă. Un joc poate fi jucat pe mai multe hărți și este în mare parte cel mai bun dintre trei sau cel mai bun dintre.

  ps2 bios for pcsx2 1.4.0 download

Comanda / Contact / Cerere informatii