Termeni și condiții

Acest website numit în continuare “Site” este operat de BLUE HERON TRAVEL cu sediul în Bucuresti,Bd.Ion Ionescu de la Brad Nr 61-63 .

SC BLUE HERONTRAVEL a creat site-ul www.blueheron.ro  pentru informarea clienţilor.Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare pe care le vom detalia in acest contract.Deasemenea va aflati si sub incidenta ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu BLUE HERON TRAVEL.

Toate materialele de pe acest site reprezintă proprietatea societatii BLUE HERON TRAVEL. Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.  Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu excepţia cazului în care copierea este necesară pentru vizionarea lor on-line. Totuşi, este posibilă tipărirea de pagini complete de pe site sau copierea fişierelor, pentru uz personal. BLUE HERON TRAVEL ofera acces liber la site-ul www.blueheron.ro si va autorizeaza sa vizualizati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Aber er sst mich mehr hier immer und immer wieder an der vielfalt. Heule kaufen cialis extra dosage 791 mg 00 stück arzt über.

Pentru cine doreşte să realizeze o legătură la site, aceasta trebuie să fie la pagina principală BLUE HERON TRAVEL(homepage).

Informaţiile de pe acest site sunt destinate clienţilor BLUE HERON TRAVEL. Agentia noastra va lua toate masurile necesare  pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi.Cu toate acestea agentia BLUE HERON TRAVEL isi rezerva dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment.Informaţiile din această pagină de Internet au fost introduce cu scop de informare generală. Agentia BLUE HERON TRAVEL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

 BLUE HERON TRAVEL  exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.BLUE HERON TRAVEL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Pentru întrebări sau nelămuri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastră: contact@blueheron.ro sau telefonează la numărul de telefon: 031.425.11.80; fax: 031.425.15.30 sau scrie-ne pe adresa: Bd.Ion Ionescu de la Brad nr.61-63,etaj 3,apartament 10,sector 1, Bucuresti.