INSULELE MAURITIUS – IANUARIE 2016

title 1

 

 

OFERTA SEJUR INSULELE MAURITIUS – IANUARIE 2016

 

 

Program:

PLECARE: 10 IANUARIE – OTOPENI – MAURITIUS – ZBOR COMPANIE DE LINIE VIA PARIS, SE AJUNGE IN BALI PE 11 IANUARIE !!!

CAZARE: 11 IAN – 18 IANUARIE – CAZARE HOTELURI MAURITIUS 3*/ 4*

RETUR: 18 IANUARIE – MAURITIUS – OTOPENI – ZBOR COMPANIE DE LINIE VIA PARIS, SE AJUNGE IN BALI PE 19 IANUARIE !!!

 

Pentru cazare va propunem:

HOTEL LE RECIF ATTITUDE 3* – hotelul este situate in partea de nord-vest a insulei, la cca. 15 minute de Granbd Baie sic ca 20 de minute de Port Louis.

le recifle8le 1le2

TARIF: de la 1 700 EURO / PERS / loc in camera dubla standard, vedere la gradina / 7 nopti cazare cu masa demipensiune  +  bilet de avion, taxe de aeroport incluse si bagaje !!!!

*supliment camera dubla cu vedere la mare – 80 euro / persoana / sejur

 

 

HOTEL LES COCOTIERS 3* – Hotelul este situate pe plaja Baie du Tombeau si este inconjurat gradini tropicale. Portul Louis Harbour este la cca. 7 km de locatia hotelului.

HOTEL LES COCOTIERS 1les cocotiers 2les cocotiers 3les cocotiers 4

TARIF:

de la 1 650  EURO / PERS / loc in camera dubla superioara / 7 nopti cazare cu masa DEMIPENSIUNE + bilet de avion, taxe de aeroport incluse si bagaje !!!!

de la 1 900 EURO / PERS / loc in camera dubla superioara / 7 nopti cazare cu masa ALL INCLUSIVE + bilet de avion, taxe de aeroport incluse si bagaje !!!!

 

HOTEL LAKAZ CHAMAREL 4* – Hotelul se afla in superba rezervatie Black River Natural Park, muntii Chamarel, oferind camera cu vedere spre ocean. Hotelul se afla la cca. 6 km de  satul Goulette.

lakaz2lakaz 4lakaz3lakaz 1

TARIF: de la 1 800 EURO / PERS / loc in camera dubla Lakaz standard / 7 nopti cazare cu masa demipensiune + bilet de avion, taxe de aeroport incluse si bagaje !!!!

 

HOTEL MARITIM MAURITIUS 5* –  Situat în mijlocul unor grădini tropicale cu vedere la Golful Țestoaselor și la Oceanul Indian, Maritim Hotel Mauritius are o piscină în aer liber și facilități spa. Restaurantul în stil colonial oferă vedere la râul Citron. Camerele spațioase ale Hotelului Maritim au aer condiționat și mobilier din lemn. Fiecare dintre ele oferă balcon privat și Wi-Fi

maritim8maritim 7maritim9meritim6

TARIF: de la  2 030 EURO / PERS / loc in camera dubla / 7 nopti cazare cu masa demipensiune +  bilet de avion, taxe de aeroport incluse si bagaje !!!!

 

Servicii incluse

 • Bilet avion Bucuresti –MAURITIUS – Bucuretsi via PARIS zbor companie de linie
 • Taxe de aeroport incluse
 • 1 bagaj de mana / persoana
 • 1 bagaj de cala / persoana
 • 7 nopti cazare
 • Masa CONFORM OFERTA

Servicii neincluse

 • Taxa de viza – se achita in aeroport la intrarea in tara
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport – la cerere
 • Orice alt serviciu necuprins la Servicii Incluse

 

 

NOTA:
•    La cerere sejururile se pot prelungi
•    La cerere orice alta unitate de cazare !!!!

 • Oferta nu este valabila de Craciun / Revelion pe perioada targulrilor, expozitiilor sau orice alt eveniment cultural !
 • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii. Tarifele prezentate se supun unor termene si conditii si se pot schimba de catre furnizor in functie de cursul valutar taxe si alte reglementari legale. Pentru detalii complete si confirmarea tarifelor respective va rugam sa contactati agentia noastra!

 

Comanda / Contact / Cerere informatii