Croaziera in Mediterana de Vest

fr cover costa neoriviera

 4 pics

             COSTA neoRiviera****

Plecare: 23 Septembrie, 4, 15, 26 Octombrie, 6 Noiembrie

Durata: 11 nopti/ 12 zile

Tarife de la: 499* €/persoana in cabina dubla *

Documente obligatorii de calatorie: Pasaportul

*tariful nu include taxele portuare, guvernamentale si bacsisul.

detalii itinerariu

Detalii despre vas:
Costa neoRiviera****
poza detalii vas
La bordul navei Costa NeoRiviera veti descoperi un nou mod de a calatori. Fiecare detaliu al navei este incantator, fascinant si stralucitor. Costa NeoRiviera este inspirata de sarmul si atmosfera Rivierei Italiene, Coasta de Azur si Coasta Amalfi. Lasati-va sedusi de noua nava Costa NeoRiviera!

poze cabine

Tarife valabile in momentul ofertarii:
Cabina dubla interioara – 499* €/adult in cabina dubla

* Tariful cabinei este de persoană în cabină dublă pentru îmbarcările din 23 Septembrie 2014, 4, 15, 26 Octombrie 2014, 6 Noiembrie 2014, pe Costa neoRiviera din Savona . Promoția este valabilă în limita locurilor disponibile. Zborul, transferul, hotelul și taxa de servciu nu sunt incluse.

INFORMATII DESPRE CABINE

“C” – Cabinele Classic, cea mai convenabila alegere
Cabinele Classic sunt pozitionate pe puntile inferioare ale navei. Acestea va ofere cele mai accesibile preturi pentru fiecare tip de cabina (interna, cu fereastra, cu veranda), tot confortul unei cabine standard precum si libertatea de a va bucura de toate serviciile si facilitatile disponibile pe nava.

Beneficiu pentru Membrii CostaClub: Alegeti o cabina Classic si castigati puncte CostaClub (100 de puncte pe zi de croaziera, 40 de puncte pentru foecare 52 de Euro sau Dolari cheltuiti la bord).

“P” – Cabinele Premium, cele mai bune servicii si privilegiul alegerii
Cabinele Premium au o pozitie privilegiata pe puntile superioare ale navei si va ofera unele beneficii incantatoare, precum mic dejun continental gratuit servit la cerere in cabina dumneavoastra, room service gratuit 24/24 de ore si optiunea de a va rezerva masa si ora cinei la restaurant*.

Oaspetii din cabinele Premium vor beneficia de un discount de 10% pentru urmatoarea croaziera**.

Beneficiu Special pentru Membrii CostaClub: alegeti o cabina Premium si castigati dublul de puncte CostaClub (200 de puncte pe zi de croaziera, 80 de puncte pentru fiecare 52 de Euro sau Dolari cheltuiti la bord).

* Masa si ora cinei vor putea fi selectate in limita disponibilitatii.
** Discount-ul este valabil doar daca urmatoarea croaziera va avea loc la un interval de maxim 2 ani iar cabina rezervata va fi tot din categoria Premium.

“S” – Cabinele Suite (Apartament), servicii clasa superioara pentru pasagerii high-end
Daca alegeti un Suite veti beneficia de toate privilegiile oaspetilor din Cabinele Premium precum si de multe alte rasfaturi exclusive.

Beneficiu Special pentru oaspetii din Cabinele Suite: cazare intr-un apartament spatios, sofisticat si dotat cu facilitati exclusive, prioritate la imbarcare, serviciile dedicate ale unui Majordom de cabina, o sticla de vin spumant si delicatese servite direct in apartamentul dumneavoastra, posibilitatea de a lua masa in apartament si de a va alege perna ideala dintr-un Meniu de Perne.

Detalierea tarifului:

Tarifele includ:
– cazare pe nava in cabina aleasa ( acestea detin cabina de dus si WC, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, TV- fiecare cabina are steward );
– fullboard extins – toate cele 3 mese principale ale zilei (mic dejun, pranz si cina), gustari intre mese;
– apa plata si minerala, ceai, racoritoare, cafea in localurile special destinate meselor, gen buffet, doar la mic dejun insa nu la pranz si la cina, piscina, jacuzzi etc,;
– accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu sezlonguri pentru plaja si prosoape de plaja;
– accesul gratuit la teatru, in saloanele navei, la discoteca, la biblioteca;
– accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine si jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging;
– veti avea un program zilnic cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei;
– veti putea participa la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music , cabaret, petreceri cu teme seri dansante;
– biroul de informatii la bord este deschis 24 ore /zi;
– exista un birou de turism unde pot primi informatii despre excursiile organizate in fiecare port si unde pot face rezervari.

Tarifele nu includ:
– taxele portuare – 150 Euro/pers
– bauturile alcoolice; serviciile de Spa si tratamentele de frumusete, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurante;
– excursiile optionale, jocurile video, jocurile de la Casino, utilizarea internetului;
– apelurile telefonice date in afara navei din cabine;
– cumparaturile efectuate la bordul vasului;
– asigurarea complexa de calatorie (ce include si STORNO) – recomandata;
– service charge: 15% din consumatia facuta la bordul vasului in baruri si cafenele;
– bacsisul: 7 Euro/de persoana/pe zi – se va achita la bordul vasului;
– transportul pana la/de la portul de imbarcare.

Linia de croaziera isi rezerva dreptul de a include in tarif o suprataxa de combustibil. Valoarea acestui supliment va fi confirmata ulterior confirmarii rezervarii doar in cazul in care pretul pretul petrolului NYMEX (New York Mercantile Exchange) va depasi nivelul de 100 USD per baril.

Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii. Tarifele prezentate se supun unor termene si conditii si se pot schimba de catre furnizor in functie de cursul valutar taxe si alte reglementari legale. Pentru detalii complete si confirmarea tarifelor respective va rugam sa contactati agentia noastra!

Comanda / Contact / Cerere informatii