OFERTA Las Fallas de Valencia

almaztradingninots

 

                 OFERTA CITY BREAK – Las Fallas de Valencia

Perioada: 16-20 Martie 2016

Sejurur 4 nopti / 5 zile

Luati o bucata de istorie medievala si presarati o aroma mediteraneana; ii adaugati ceva distractie, un pic de zbenguiala si focuri de artificii. Se amesteca impreuna si ingredientele se ambaleaza bine in efigii din hartie, ceara si lemn. Aceste ingrediente se combina pentru a crea Las Fallas de Valencia – sarbatoarea anuala a Sfintilor Iosif, John si Anthony care se tine in Valencia, Spania.

Ideea festivalului Las Fallas de Valencia a pornit de la breslele medievale, in special lucratorii in lemn care adunau aschiile si bucatile de lemn nefolositoare si le ardeau intr-un rug urias de ziua Sfantului Iosif, sfantul lor protector. Pe masura ce concurenta intre bresle a crescut, s-au incins si pasiunile si creativitatea, iar acum focurile includ si efigii bizare (Fallas) ale rivalilor dispretuitori. Asa a inceput o traditie care a evoluat in atractia turistica principala a Valenciei. In zilele de altadata, efigiile reprezentau evenimente sau oameni nepopulari si erau insirate de-a lungul strazilor si arse. Si astazi tot acelasi lucru se intampla, dar materialele folosite sunt mai sofisticate si efigiile sunt montate pe platforme care sunt plimbate intr-o procesiune pe strazile orasului.

Festivalul de 5 zile este un carnaval de focuri in aer liber, focuri de artificii, spectacole, parade si alte festivitati, el serband si venirea primaverii. Fiecare zi incepe la ora 8 fix, cu un apel de trezire numit Desperata. Trupele marsaluiesc pe strazile principale ale orasului si petardele sunt arse in timp ce muzica se aude puternic in aer. La ora 14 e timpul pentru La Mascleta care are loc in diferite cartiere ale orasului – un eveniment care prefateaza principalul Mascleta din 19 martie din Placa de l’Ajuntamen. Atunci se organizeaza un concurs de focuri de artificii. De asemenea se acorda premii si pentru cea mai ingenioasa utilizare a materialelor nefolositoare. Spectacole de artificii au loc in fiecare seara pe perioada festivalului, dar cel mai impresionant este cel din ultima noapte.

 

Casual Hotel Florida 2* Florida se află în centrul Valenciei, la numai 200 de metri de gara principală, oferind camere cu aer condiționat. Arena Plaza de toros Monumental de Valencia se află la 200 de metri de hotel. Catedrala Asunción de Nuestra Señora de Valencia este situată la mai puţin de 10 minute de mers pe jos.

 30842-z6334078_42_z268382097564628_13_z

Tarif pachet – de la 589 euro/persoana loc in camera dubla / 4 nopti 5 zile /fara masa, transport avion, taxe aeroport

 

SH Ingles Boutique Hotel 3* – Acest hotel elegant este amplasat într-un palat impresionant care datează din secolul al XVIII-lea, în centrul oraşului Valencia, la 150 de metri de catedrală. Hotelul este înconjurat de alte clădiri de prestigiu, precum Palatul Ducilor de Cardona şi numeroase case de modă şi magazine internaţionale de bijuterii.

52408151222428

Tarif pachet – de la 636 euro/persoana loc in camera dubla / 4 nopti 5 zile /mic dejun, transport avion, taxe aeroport

 

Petit Palace Germanias 3*  – Acest hotel elegant este amplasat într-un palat impresionant care datează din secolul al XVIII-lea, în centrul oraşului Valencia, la 150 de metri de catedrală. Hotelul este înconjurat de alte clădiri de prestigiu, precum Palatul Ducilor de Cardona şi numeroase case de modă şi magazine internaţionale de bijuterii.

las-fallas-3 petit-palace-hotel-germanias-valencia-fachada-001petit-palace-hotel-germanias-valencia-habitacion-hightech-00117775-3

Tarif pachet – de la 565 euro/persoana loc in camera dubla / 4 nopti 5 zile /fara masa, transport avion, taxe aeroport

 

Casual Hostal Valencia 3*- Bucurându-se de un decor unic, Casual Hostal Valencia oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Oaspeţii vor găsi diverse magazine şi restaurante la mai puţin de 6 minute. Proprietatea include un distribuitor automat cu gustări şi băuturi. Complexul este bine conectat cu întregul oraş prin intermediul mijloacelor de transport public. Puteţi închiria automobile şi biciclete de la proprietate. Magnificul Oraş al Artelor şi Ştiinţei se află la 5 km. Aeroportul oraşului Valencia este la 16 minute de mers cu maşina.

a_pza-ayto-afilepict-13614392945880036_20_zUntitled

Tarif pachet – de la 467 euro/persoana loc in camera dubla / 4 nopti 5 zile /mic dejun, transport avion, taxe aeroport

 

Orar de zbor cu compania  Air Europa

16 martie 2015 Otopeni – Madrid  08.15 11.15
Madrid – Valencia 14.25 15.35

20 martie 2015 Valencia – Otopeni 23.30 03.50

 

Servicii incluse

 • Bilet avion Bucuresti – Valencia – Bucuresti
 • Taxe de aeroport incluse
 • 1 bagaj de cala
 • 1 bagaj de mana / persoana
 • 4 nopti cazare
 • Masa conform oferta

 

Servicii neincluse

 • Asigurare medicala si storno recomandata de agentie
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport – la cerere
 • Intrari obiective turistice / excursii optionale
 • Orice alt serviciu necuprins la Servicii Incluse

 

EXCURSII OPTIONALE;

 • VLC Valencia Tourist Card – 24 ore: 12 EUR/pers ; 8 ore: 18 EUR/pers ;    72 ore: 22 EUR/pers
 •  Tur al Valenciei – 15 EUR/adult; 8 EUR/copil
 • Oceanografic – 26 EUR/pers
 • Orasul Artelor si Stiintelor – 34 EUR/pers

 

 

NOTA:

•    La cerere sejururile se pot prelungi

•    La cerere orice alta unitate de cazare !!!!

• Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii. Tarifele prezentate se supun unor termene si conditii si se pot schimba de catre furnizor in functie de cursul valutar taxe si alte reglementari legale. Pentru detalii complete si confirmarea tarifelor respective va rugam sa contactati agentia noastra!

Comanda / Contact / Cerere informatii