Tarife Shanghai

front cove r

Perioada: Ianuarie 2015 – Decembrie 2015

Hotel Hyatt on the Bund 5*

Situat strategic în capătul nordic al zonei Bund, hotelul superb de 5 stele Hyatt on the Bund este la 3 minute de mers pe jos de podul Waibaidu. Are vedere spectaculoasă la Bund, râul Huangpu şi cartierul financiar Lujiazui şi oferă un centru de spa şi wellness, diverse camere de conferinţe adaptabile cu 2 săli de bal, precum şi preparate gourmet în 4 restaurante pline de stil.Aflat lângă râul Huangpu, vizavi de Turnul Oriental Pearl, Hyatt on the Bund este la doar 5 minute de mers cu maşina de Piaţa Poporului şi la 8 minute de mers cu maşina de Grădina Yuyuan. Cartierul financiar Lujiazui poate fi accesat cu maşina în mai puţin de 15 minute prin intermediul tunelului de pe şoseaua Xinjian. Aeroportul Internaţional Pudong este la 1 oră de mers cu maşina.

hyatt

Tarif / persoana/ noapte:
De la 95 euro – cazare in standard room

Ocean Hotel Shanghai 4*+
Hotelul este situat la o plimbare de 10 minute de stația de metrou 4 Yangshupu Road, la o plimbare de 10 minute de Portul Shanghai International Cruise Terminal. Piața Poporului este la 3 km distanță, în timp ce Gara Shanghai este la 20 de minute cu mașina.
Moderne și spațioase, toate camerele cu aer condiționat sunt dotate cu acces gratuit la internet, un TV cu ecran plat și facilități pentru prepararea de ceai / cafea.

ocean

Tarif / persoana/ noapte:
De la 36 euro – cazare in standard room cu mic dejun

Holiday Inn Express Putuo 3*
Hoteleul este situat în centrul Puxi de-a lungul raului Su Zhou, la o plimbare de 10 minute de statia de metrou Longde Road . Hotelul oferă Wi-Fi gratuit în toate zonele.

holiday

Tarif / persoana/ noapte:
De la 24 euro – cazare in standard room cu mic dejun

3.Insulele Hainan

Hotel Mandarin Sanya 5*
Hotelul oferă condiţii de lux într-un peisaj frumos cu dealuri şi verdeaţă. Proprietatea este situată la malul mării şi pune la dispoziţie facilități de 5 stele, inclusiv un centru spa de calitate superioară, piscină infinită și 10 opțiuni de luat masa.Hotelul află la 5 minute de mers cu mașina de plaja Dadong Hai și la 25 de minute, tot cu maşina, de Aeroportul Internațional Sanya. Proprietatea este situată la 30 de minute de mers cu maşina de izvorul termal Nantian şi oferă parcare gratuită.

mandarin

Tarif / persoana/ noapte:
De la 131 euro – cazare in standard room
De la 169 euro – cazare in sea view room

Pullmann Sanya Bay 4*+
Hotel situat la 300metri de plaja din Sany Bay, shattle bus gratuit pana la plaja. Hotelul dispune de restaurant, zona de Spa, centru fitness.

pulmann

Tarif / persoana/ noapte:
De la 72 euro – cazare in superior room sea view
De la 79 euro – cazare in deluxe room sea view

Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii. Tarifele prezentate se supun unor termene si conditii si se pot schimba de catre furnizor in functie de cursul valutar taxe si alte reglementari legale. Pentru detalii complete si confirmarea tarifelor respective va rugam sa contactati agentia noastra!

Comanda / Contact / Cerere informatii